Trigger Point Massasjepistol test

Vi har testet Trigger Point Massasjepistol test – Se komplett test under. 

Sist oppdatert 25.03.2022 – Inneholder annonselenker. 

Massasjepistoler fungerer ved å gi repeterende slag mot musklene i rask rekkefølge. Dette stimulerer blodsirkulasjonen og mykner opp ømme og støle muskler. Selv om påstandene er mange, kommer det stadig flere vitenskapelige bevis på at de fungerer. Siden en massasjepistol kan brukes av alle – ikke bare eksperter eller treningsentusiaster – har de også blitt veldig populære de siste årene.

Vi har laget en komplett test med markedets beste massasjepistoler. 

Trigger point Premium-produkt

Denne gangen er det en toppmodell vi har inne til test, i form av Trigger Point Premium massasjepistol. Dette er langt fra noen billig modell, med en prislapp på 2490 kroner. Samtidig får du både funksjonaliteten og kvaliteten til Trigger Point inkludert, så dette kan absolutt være verdt pengene.

Trigger point

15 hastigheter

Trigger Point Premium har hele 15 ulike behandlingsnivåer fra 1600 – 3000 slag i minuttet. Med så mange muligheter får du en målrettet og presis massasje, tilpasset dine egne ønsker. Trigger Point Premium kommer også med seks forskjellige massasjehoder. Hver av disse er laget for spesifikke muskler. Det følger også med en brosjyre, slik at du raskt finner riktig tilbehør og vet hvordan det skal brukes.

Trigger point

Massasje som fungerer 

Vi må virkelig si at denne massasjepistolen virker. Det merket vi med en gang. Ømme muskler og en støl kropp løsnet seg opp og bevegeligheten i kroppen føltes bedre. Massasjepistoler gjør seg dessuten meget godt før og etter trening eller en stressende, lang dag. I tillegg kan de bidra til å myke opp arrvev og varme opp kroppen før trening. Også her gjør Trigger Point Premium massasjepistol seg godt.

To batterier

Trigger point Massasjepistolen kommer med to batterier. Hvert av disse har en batteritid på rundt tre timer. Det er veldig kjekt å ha et ekstra batteri, slik at du kan lade det ene mens du bruker det andre. I vår test tok det rundt 1,5 timer å lade opp et batteri. Støymessig imponerer ikke Trigger Point Premium. Lyden den lager er på 50 – 55 dB. Dette er ikke det laveste vi har målt, men heller ikke det høyeste.

Dette likte vi: 

  • Brukes av profesjonelle personlige trenere
  • Kan forebygge idrettsskader
  • Hele seks massasjehoder følger med
  • 15 hastighetsinnstillinger
  • Stillegående

Dette likte vi ikke: 

  • Litt høy pris
  • Ikke den mest stillegående modellen