Personvernerklæring

Personvern

Informasjon til deg som benytter vår nettsted

1.0 Personvern

I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan vi behandler personopplysninger.

2.0 E-post

Når du sender en e-post til Guidesiden trenger vi følgende: Navn, din e-post og en melding. Dette er nødvendig for at vi skal kunne kommunisere. Denne mailen blir lagret i one.com sin database. Les mer om hvordan one.com lagrer data her. Mailene som er aktive er som følger: post@guidesiden.no og wiktoria@guidesiden.no.

3.0 Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

4.0 Hvor lenge lagrer vi data?

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen. Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Alle mailene som blir sendt til Guidesiden blir lagret i minst 5 år grunnet regnskapsmessige årsaker.

5.0 Informasjonskapsler

Vi benytter oss av informasjonskapsler. Trykk her for å lese mer om dette. 

6.0 Dine rettigheter

Du har full rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret på din person. Du kan også kreve at opplysningene rettes eller slettes. Vi forholder oss ellers til norsk lovgivning.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på epost: post@guidesiden.no

7.0 Endringer

Guidesiden forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere personvernerklæringen. Sist oppdatert: 25 desember 2020.