Cratos Force Massasjepistol Test

Vi har testet Cratos Force massasjepistol – Se komplett test under. 

Sist oppdatert 04.04.2022 – Inneholder annonselenker. 

Cratos Force

Massasjepistoler har blitt et favorittverktøy for mange, spesielt de som sliter med såre og ømme muskler, men som ikke vil bruke tusenvis av kroner på profesjonelle behandlinger og massasjetimer. Disse har blitt brukt i en årrekke av profesjonelle fysioterapeuter, og det er ikke uten grunn. Noen av fordelene som gjør at terapeuter lenge har sverget til dette verktøyet er:

 • Lindring av muskelspasmer og stølhet etter trening
 • Forbedret blodsirkulasjon til musklene som bidrar til mindre melkesyre
 • Økt mobilitet og bedre søvn da de lindrer smerte og ubehag
 • Kan myke opp arrvev

Cratos Force Vi har laget en komplett test med markedets beste massasjepistoler – sjekk den ut her!

Cratos Force massasjepistol

På forbrukermarkedet har konkurransen også tilspisset seg de seneste årene. En modell som lover de samme fordelene til en meget behagelig pris, er Cratos Force. Denne massasjepistolen er en av Nordens kraftigste ifølge produsenten selv. Her får du opptil 3500 perkusjoner i minuttet og hele 30 forskjellige hastighetsnivåer. 

Cratos Force

Stillegående

Inne i massasjepistolen sitter det en børsteløs motor, som bidrar til å holde støyen nede. Dette er spesielt praktisk om du sniker til deg en massasje på kontoret etter mange timer foran PCen. Mindre lyd og støy fører til en bedre opplevelse for brukeren. Batteriet er på 2550 mAh, som gir en brukstid på mellom 6 – 9 timer, avhengig av hastigheten du velger. Det følger bare med et batteri når du kjøper Cratos Force.  

Cratos Force Seks ulike massasjehoder

Et viktig aspekt når vi tester massasjepistoler er det medfølgende tilbehøret. Jo mer tilbehør, jo bedre er mulighetene for å tilpasse massasjen etter dine ønsker og behov. Med Cratos Force massasjepistol får du seks ulike massasjehoder og tilbehør. Disse er designet for spesifikke muskler og du får god informasjon om dette i det medfølgende heftet. 

Cratos Force 4 Kraftig maskin til behagelig pris

I tillegg til å massere opp ømme muskler, får massasjepistoler også blodsirkulasjonen i gang på kommando. De er spesielt godt egnet før og etter trening og når du har ømme muskler som trenger en skikkelig massasje. Cratos Force leverer virkelig på kraftsiden og lar seg lett justere. Det er viktig å nevne at det ikke en toppmodell, men det reflekteres også i den behagelige prislappen. Resultatene du får avhenger selvsagt av håndtering og bruk av pistolen.

Cratos Force Solid og behagelig i bruk

Med det sagt er vi godt fornøyd med komforten og brukeropplevelsen her. Enheten oppleves som veldig solid. Håndtaket er lett å holde i hånden, samtidig som det er langt nok til å nå alle kroppsdeler som skal masseres. Når man justerer kraften går dette ganske så gradvis, slik at du slipper kraftige perkusjoner der du ikke ønsker dette.

Dette likte vi: 

 • Den er billig
 • Har lang batterilevetid på opptil ni timer
 • Godt grep og komfortabelt håndtak
 • Lav vekt
 • Følger med tilbehør for de forskjellige muskelgruppene 
 • Bæreveske medfølger

Dette likte vi ikke: 

 • Følger bare med ett batteri
 • Ikke mulig å justere vinkelen