Hypervolt Massasjepistol test

Vi har testet Hypervolt Massasjepistol – Se komplett test under. 

Sist oppdatert 25.03.2022 – Inneholder annonselenker. 

Hypervolt 4

Bruken av massasjepistoler har eksplodert de siste årene. Med lovnader om effektiv og lindrende massasje, helt uten dyre timer hos massør, er det ikke så rart. Med en god massasjepistol skal du få bedre blodsirkulasjon og lindring av ømme og såre muskler. I denne testen skal vi se på Hyperices Hypervolt sin håndholdte massasjepistol, som blant annet lover teknologi designet av rakettforskere (!) for å lindre muskelsmerter og anspenthet. 

Vi har laget en komplett test med markedets beste massasjepistoler. 

Bluetooth og app – selvsagt

Hypervolt massasjepistol leverer kraftige vibrasjoner og siden vi tester Hyperices Hypervolt i 2022, er den selvsagt utstyrt med Bluetooth. Det betyr at du kan styre massasjepistolen gjennom en app, som også gir deg tilgang til praktiske tilleggstjenester som velværeprogrammer og oppvarming. Dessverre ser denne funksjonen bare ut til å fungere med iPhone.

Tre hastigheter

Hypervolt massasjepistol 4 Selve massasjepistolen har justerbar styrke i form av tre hastigheter. Topphastigheten er på hele 3200 pulser per minutt, mens nivå 2 leverer 2400 og nivå 1 avgir 1800 pulser. Denne er enkel å justere på via en knapp du finner på massasjepistolen. Hyperice Pressure Sensor-teknologien under panseret forteller deg også hvor mye trykk du legger på musklene dine. 

Oppladbar!

Siden dette er en trådløs massasjepistol, kommer den med et batteri. Dette kan levere rundt to timers massasje, før det må lades opp igjen. Oppladingen tar rundt seks timer og det medfølger ikke noe ekstra batteri. I bunnen sitter en indikator som viser hvor mye strøm du har igjen. Rødt lys viser svakt eller tomt batteri, oransje indikerer at det er lite batteri igjen, mens grønn viser at det er fullt.

Hypervolt 3 Overraskende stillegående

Massasjepistoler er ganske så kraftige maskiner, så støynivået er noe man bør vurdere når man skal kjøpe et slikt produkt. Her ble vi positivt overrasket over Hypervolt sin QuietGlide-teknologi. Endelig fancy teknologi som faktisk virker! I bruk er nemlig Hypervolt tilnærmet lydløs. Støynivået på 55 dB gjør at du kan bruke den uten å forstyrre resten av familien (eller kontoret). Det er viktig å nevne at den lager en skranglete lyd hvis du legger mye trykk mot musklene.

Hypervolt massasjepistol 3 Meget god massasje

Selve bruksopplevelsen var imponerende god med Hypervolt sin massasjepistol. Både før og etter treningsøkter løsner den og varmer opp musklene. Allerede etter én runde merket vi forskjellen, så at denne fungerer etter formålet kan vi skrive under på. I bruk føles maskinen solid. Det behagelige grepet og lange håndtaket gjør at du når frem til alle kroppsdelene uten hjelp fra andre. I vår test ble vi spesielt forelsket i stall-kraften, som gir en dyp massasje om du legger nok trykk på den. 

Hypervolt massasjepistol 2 Sammenlignet med den kanskje best kjente konkurrenten, Theragun, har Hypervolt også større hastighet på massasjehodet. Disse var også enklere å feste enn hos konkurrenten samtidig som de sitter bedre. På Hypervolt har massasjehodene et langt plastskaft som settes inn i pistolen. Theragun-hodene sitter langt fra like godt og dermed føles Hypervolt mer solid og behagelig i bruk, også.

Ulike massasjehoder

Hypervolt massasjepistol 1 På tilbehørssiden skuffer heller ikke Hypervolt. Når du kjøper en ny massasjepistol er det viktig å se på dette, fordi tilbehøret avgjør hvor godt du kan tilpasse massasjen etter eget ønske. I dette tilfellet får vi med fem ulike hoder, beregnet på forskjellige muskler. I den medfølgende katalogen får du en fin oversikt over hvilken muskelgruppe som skal brukes med de forskjellige hodene. 

Dette likte vi: 

  • Kan brukes både hjemme, på kontoret eller på treningssenteret, da den er bærbar og ikke tar veldig store plass. 
  • Trygg i bruk. Du styrer intensiteten selv og får god rådgivning i det medfølgende heftet. Produsenten anbefaler at massasjepistoler bør selvadministreres, siden du selv kan stoppe når du kjenner at trykket og hastigheten er passe. 
  • Vi merket raskt at massasjen fungerte og løsnet på stive muskler. Mer fleksibilitet i musklene betyr bedre bevegelighet. 
  • Den er godkjent for håndbagasje, så den kan være med på reise.

Dette likte vi ikke: 

  • Stiv prislapp på 4299 kroner. 
  • Bluetooth fungerer bare med iPhone.
  • Skrangler hvis du legger press på den.
  • Mangler ekstra batteri.
  • Litt lav batteritid på to timer.
  • Kommer uladet, og du må selv lade opp før første bruk.