Cratos Zeal Massasjepistol test

Vi har testet Cratos Zeal Massasjepistol – Se komplett test under. 

Sist oppdatert 22.04.2022 – Inneholder annonselenker. 

CZ

Etter en lang dag på jobb eller en skikkelig treningsøkt, er det lite som slår en god massasje. Det løsner opp muskler og hjelper kroppens naturlige restitusjon. Massasjepistoler bruker rask perkusjon med justerbar styrke for å massere muskler og øke blodsirkulasjonen. Denne gangen har vi tatt en nærmere titt på Cratos Zeal massasjepistol.

Vi har laget en komplett test med markedets beste massasjepistoler. 

God etter trening

I vår test av Cratos Zeal ble vi først og fremst imponert over resultatene etter trening. Her fungerte den godt for å mykne opp støle muskler. Som de fleste andre massasjepistoler gjør også denne at blodsirkulasjonen virkelig setter fart. Dette bidrar til god restitusjon. Med ømme muskler kan ikke Cratos Zeal by på mirakler, men det forventer vi heller ikke i denne prisklassen.  

CZ 3 Veldig behagelig håndtak

I bruk føles massasjepistolen absolutt solid, med et langt og behagelig håndtak. Det er enkelt å nå alle muskelgruppene med denne modellen. Selv etter bruk over tid var håndtaket behagelig, noe vi setter pris på. Komforten forbedres ytterligere av den lave vekten på bare 900 gram.

CZ 5 God kraft men ingen vinkeljustering

Modellen byr også på god kraft og en justerbar massasje. Mellom de forskjellige trinnene har du noe for enhver smak og det er lett å justere den. Her får du fra 1600 – 3200 slag i minuttet, fordelt på fire forskjellige hastigheter. Justering av vinkelen er likevel noe vi føler at mangler på denne modellen. Dette mener vi burde vært inkludert.

Kommer uten adapter

Når det gjelder tilbehøret ble vi skuffet over at adapter til laderen ikke følger med. Går du for Cratos Zeal må du kjøpe en adapter hvis du ikke har en fra før. Ellers følger det med 4 ulike massasjehoder, designet for å brukes på spesifikke muskler. Det følger også med en brosjyre, der du finner informasjon om hvor og hvordan de forskjellige delene skal brukes.

CZ 4

Meget stillegående

Støymessig ble vi også godt fornøyde i vår test av Cratos Zeal. Den er tilnærmet lydløs, med et støynivå på rundt 45 dB. Det gjør ikke bare opplevelsen din bedre, men unngår også støy som kan være plagsom for de rundt deg. Av denne grunn kan dette være et perfekt alternativ på kontoret. Den børsteløse motoren gir mye kraft med lite støy. 

CZ 7 God batteritid

Cratos Zeal kommer med ett batteri på 2550 mAh. Det hadde vært en fordel med et ekstra batteri, men til denne prisen klager vi ikke. Batteritiden er på opptil 6-9 timer, avhengig av styrkegraden du bruker.

Dette likte vi: 

  • Behagelig pris
  • Lang batteritid
  • Veldig godt grep og lav vekt
  • Stillegående

Dette likte vi ikke: 

  • Kun ett batteri medfølger.
  • Kan ikke justere vinkel på massasjehode.
  • Kommer uten adapter til laderen.
  • Kommer uladet. 
  • Følger ikke med bæreveske.