Vilkår og betingelser

Guidesiden betingelser

Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du følgende Brukervilkår:

1.0 Hvorfor Guidesiden?

Guidesiden er en nettside som publiserer innhold og informasjon om hverdagslige problemstillinger. Vi produserer artikler som gir deg svar på spørsmål som starter på “Hvordan”, “Hva”, “Hvilken” eller “Hvem”. Guidesiden prøver å skape ærlig og kunnskapsrikt innhold, slik at vi kan danne faste lesere på nettsiden vår. Guidesiden gjennomfører også tester av produkter. Se punkt 4.0 for beskrivelse av hvordan vi gjennomfører testene.

2.0 Annonser på Guidesiden

Dersom vi får betalt for å lage en artikkel på Guidesiden, kommer vi til å skrive på toppen “Annonsørinnhold”. Dette er for å informere deg som forbruker at dette er en annonse og kan være en betalt tjeneste. Dersom du er en bedrift og ønsker å annonsere på nettsiden vår, ta kontakt her: Kontakt oss

3.0 Ansvarsfraskrivelse

Guidesiden kan inneholde lenker eller henvisninger til andre nettsteder. Guidesiden fraskriver seg alt ansvar for annonser, produkter, innhold og tekst som er tilgjengelige på slike nettsteder.

Guidesiden kan ikke holdes ansvarlig for tap eller skader som oppstår som følge av bruk av dette nettstedet eller andre nettsteder som er lenket til disse.

Guidesiden kan ikke garantere at siden er komplett, det kan derfor foreligge feil eller mangler på hjemmesiden. Dersom du ser en mangel, ønsker vi gjerne at du sier ifra til oss. Du kan sende oss en mail til: post@guidesiden.no

4.0 Produkttester

På Guidesiden har vi flere tester av ulike produkter. Så langt det lar seg gjøre gjennomfører vi produkttestene selv. Vi kjøper inn produktet og tester det på egenhånd. I noen tilfeller kan det være kostbart eller ikke økonomisk mulig å kjøpe produktet selv. I dette tilfelle danner vi oss et bilde av produktets kvalitet ved å gjøre følgende:

  • Vi vurderer utifra produktets spesifikasjoner og funksjoner.
  • Vi ser etter tilbakemeldinger fra tidligere kunder og brukere.
  • Vi sjekker ut Sosiale medier og f.eks YouTube.
  • Vi sammenligner med andre nettsider som har tatt en lignende test før.

For å kunne finansiere nettsiden, er det noen tilfeller der vi tar betalt for lenkene på nettsiden. Dette kaller vi for  “affiliate” lenker. Dette er lenker som vi får betalt for, per klikk som går gjennom siden. Dersom du ikke ønsker å støtte oss via disse lenkene, anbefaler vi at du navigerer direkte til nettsiden istedenfor å klikke på linken.

5.0 Endringer av brukervilkår

Guidesiden forbeholder seg retten til å endre brukervilkårene når som helst uten forvarsel. Dersom du fortsetter å bruke Guidesiden, samtykker du dette.